Aanbod

 

Tuinontwerp

Mijn ontwerpen bevatten zoveel mogelijk inheemse planten en duurzame materialen. Ik wil tuinen ontwerpen waarin het fijn is om te vertoeven, voor mens én dier. Met het oog op de klimaatverandering, hetere zomers, plotse hevige regenval en felle stormen, zullen de tuinen maximaal klimaatbestendig zijn. Zowel in een strak of los design, maar altijd met een doordachte structuur en dezelfde achterliggende gedachte als drijfveer.

Lees meer »

Tuinaanleg

Aanleg van tuinen ontworpen door Snoeihard of derden.Aanleg van tuinelementen in bestaande tuin (planten, tuinafsluiting, kleine verhardingen zoals een tuinpad,..)

Lees meer »

Tuinonderhoud

Voor onderhoud gebruik ik enkel machines op accu; stil en zonder uitstoot. In samenspraak met de klant probeer ik waar mogelijk snoeiafval opnieuw te gebruiken of te composteren zodat het vervoer beperkt is. Ook het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen wordt herleid tot een minimum. 

Lees meer »

Tuincoach

Het is niet altijd nodig om een volledig tuinontwerp te laten opmaken. Zit je met een vraag over een bepaalde plant, tuininrichting, een 'lastig' hoekje, of zou je graag zelf een ontwerp maken? Kan je advies gebruiken bij de uitvoering van een bestaand tuinplan maar je weet niet waar beginnen?  Contacteer me voor advies!

Lees meer »